Åsiktsinlägg om bitchiga ridskoletjejer!

Jag verkligen hatar personer som är kaxiga och stöddiga i stallet mot andra!
Personer som tror att dom vet precis allt osv...

Jag har träffat på många sånna personer under mina år dom hästtjej och dom är verkligen verkligen inte roliga att stöta på.
Jag har varit skötare på flera av hästarna på min ridskola och jag tror inte att jag någon gång har lyckats få en snäll person som "medskötare" på just den hästen jag jag är skötare på.

Det som jag har råkat ut för är tex att en gång så sa jag till min kompis att jag skulle borsta, rykta och knoppa min sköthäst, och hon sa okej och så gick vi och hämtade mina borstar och när jag kom tillbaks så har den andra skötaren hört att vi pratade om att vi skulle fixa honom, så där stog hon och fixade honom och såg mallig ut... Såklart...

Och en gång så var jag skötare på en ponny som var ganska tjurig och det var han mot alla. Jag stog iaf och borstade honom och så var han lite tjurig som vanligt och så, sen kommer hon som också är skötare på honom och ställer sej och pratar med honom. Han blir lite tjurig och håller på och bita mej, hon pratar med honom och säger såhär:
- Jaa, lilla du, du är ju tjurig mot personer som du inte känner, mej skulle du ju aldrig göra så mot.., och så tittar hon mot mej och ser mallig ut.
Nästa dag så var jag också i stallet och då stog hon och försökte borsta honom men han var tjurig som vanligt, så han var visst tjurig mot henne oxå...
Jag tänkte gå fram och säga något och visa för henne hur det kändes för mej degen innan men jag ville verkligen inte vara så dum som hon har vart så jag gick iväg.

Man känar INGENTING på att vara kaxig och dryg.

Jag hoppas att ni förstår vad jag menar och att ni som håller på sådär slutar!

-puss

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!